Sunday, January 26, 2014

Holika Holika: Essential Petit BB Cream

Minulla on liuta erilaisia meikkivoiteita, joista pitäisi kirjoittaa. Jostain on aloitettava, joten ensimmäisenä vuorossa Holika Holikan Essential Petit BB Cream. BB-voiteita ei kai ihan virallisesti lasketa meikkivoiteiksi, mutta minä nyt teen niin, koska käytän niitä ihan samalla tavalla kuin normaaleja meikkivoiteitakin.

I have way too many foundation I need to write about. I need to start somewhere so first: Holika Holika Essesntial Petit BB Cream. I don't know if BB creams are officially seen liquid foundations, but what the hell. To me they are.
Essential Petit BB Cream on koostumukseltaan aika paksua ja peittävää. Tällä saa siis halutessaan ihan täysin peittävää jälkeä. Itselleni tämä sopii, koska peitettävää löytyy. Käytän BB-voiteiden levittämiseen Real Techniquesin Expert Face Brushia, enkä koe näin paksunkaan voiteen levittämistä mitenkään työläänä. Sillä saa tasaista ja peittävää jälkeä. Pysyvyys ei valitettavasti ole niin hyvä kuin haluaisin. Pohja kestää nättinä hyvin rasvoittuvalla ihollani n.6-7h, jonka jälkeen rasvaisuus puskee läpi eikä pohja näytä enää niin nätiltä. Tämä on kuitenkin sellainen tuote, johon turvaudun, jos tarvitsee saada nopeasti naama nätin näköiseksi. En käytä BB-voiteiden alla erillistä kosteusvoidetta, vaan kosteuttavaa kasvovettä (itselläni käytössä Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion ).

Consistency is quite thick and you can get full coverage with this one. And I like that because my face needs good coverage. I use my Real Techniques Expert Face Brush with BB creams and it gives an even and opaque finish. Too bad this doesn't stay on as long as I would like to. It stays pretty about 6-7 hours on my very oily skin. But I still like this. This is my savior when I'm on a rush, it's so quick to apply. I don't use moisturizer under BB creams. I'm using a moisturizing toner (at the moment: Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion ).
Kasvokuvassa Essential BB Cream on levitetty kasvojen toiselle puoliskolle. En ole käyttänyt mitään erillistä peiteainetta. Puuteroin aina kasvot oli minulla käytössä mikä tahansa meikkivoide. Muuten pohja lähtee luistelemaan samantien kasvoilta ja kaikki vaatteet ovat meikkivoidetahroissa.

In the picture above I've applied Essential BB Cream on half of my face. No concealer, just the BB cream. I always powder up my face after putting on a foundation. Otherwise everything just melts .

Essential Petit BB Creamissa on vain yksi sävy. Se ei ole ihan kaikista vaalein, mutta sopii omaan ihon väriini oikein mainiosti. Swatch -kuvassa on vertailuna Misshan voiteet sävyssä 21. Tätä meikkipohjaa ei ole hinnalla pilattu. Tilasin omani cosmetic-love.com verkkokaupasta ja hintaa oli n.$8 (eli n.6€).

There's only one shade, so that's a huge minus. I'm lucky that the shade works well with my skin tone. You can see comparison with Missha's BB creams below. This BB cream is very affordable, about $8. I bought mine from cosmetic-love.com.

INCI:
Water,Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane,Titanium Dioxide,Methicone,Butylene Glycol,Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Neopentyl Glycol Dicaprate,Dimethicone,Glycerin,Cyclomethicone,Disteardimonium hectorite, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Niacinamide,Hydrogenated Castor Oil Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Sorbitan Olivate,Iron Oxides(CI 77492) & Mica & Methicone,Polymethyl Methacrylate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, PEG-10 Dimethicone,Sodium Chloride, Tribehenin, Sorbitan Sesquioleate,Triethyl Citrate,Glyceryl Behenate,Polyglyceryl-6 Octastearate,Iron Oxides(CI 77491) & Mica & Methicone,Iron Oxides(CI 77499) & Mica & Methicone,Phonoxyethanol,Methylparaben,Propylparaben,Fragrance,Adenosine,Collagen,Xanthan Gum,Polydecene,Caviar Extract

10 comments:

  1. Minulla on useampi noita Petit-sarjan BB-voiteita mutta ei juuri tätä. Ne ovat muuten keskenään hieman eri sävyisiä. Olen ollut todella tyytyväinen niihin, erityisesti hinta-laatusuhde on aivan erinomainen! Minun suosikkejani ovat Moisture ja Watery. Tykkään tosi paljon yhdistelmästä Skinfood Aloe Vera BB ja Holika Holikan Petit Moisture BB.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen myös lueskellut, että eri koostumukset ovat hieman eri sävyisiä. Seuraavaksi tilaan luultavasti Misshan Signature Wrinkle Filler BB:n. Mulla oli siitä näyte ja se oli oikeasti aivan mahtava. Pysyi koko päivän kasvoilla ja tuo sävy 21 oli vaaleampi ja neutraalimpi kuin noissa muissa Misshan BB:ssä. Toki myös Dr.Jart kiinnostaisi myös. Nuo vaan ovat sitten aika paljon jo kalliimpia.

      Delete
    2. Öhköhköh, mulla on se, mutta en tiedä missä. o.O Ja koska se on tosiaan ollut "hukassa" niin olin sen myös unohtanut. Hups! Pitääpä yrittää löytää se, en ole tainnut sitä ehtiä edes kertaakaan kokeilla nassulle asti...

      Delete
    3. Kiitos Tiahaar, tämän kommentin perusteella uskalsin tilata näytteen tuosta Misshan Signature Wrinkle Fillerin sävyssä 21, jos kerran vaaleampi ja neutraalimpi kuin muut Misshan 21:set, koska ne on olleet liian tummia/harmaita. Ollut ties kuinka pitkään käytössä siis sävy 13, joka hyvä, mutta tuo Signature kiinnostanut pitkään eikä siitä taida sitä 13:ta edes olla, mutta jos tuo sitten ois hyvä ja nyt siis tajuan miksi tuto Petit BB ei mulle käynyt, liian tumma siis oli ja ei ihme, kun noin lähellä noita 21:siä.

      Delete
    4. Mohn:
      Tuttu tunne tuo kadonnut tuote (muutosta on vuosi ja mulla on edelleen osa meikkijutuista jossain hyvässä tallessa). ;)

      Chaos:
      Ole hyvä. :) Toivottavasti sävy on sopiva. Se ei ole yhtä vaalea kuin 13, mutta vaaleampi kuin nuo pari muuta. Ja onneksi monista BB voiteista saa tilattua sampleja; ei tule niin paljon hukkaostoksia.

      Delete
    5. Joo siksi mä nimenomaan samplen tilasin, kun jos nyt sekään hyvä, niin pysyttelen vaan siinä sävyssä 13 tyytyväisenä enkä etsi parempaa. Enkä edes tiedä miksi etsin, kun Perfect Cover toimii meikäläisellä :D Mutta ku...kiva kokeila uutta!

      Delete
    6. Kaivoin sen esiin (muistin missä se ehkä noin suunnilleen voisi olla) ja pitihän sitä sitten heti yövuoroon nassuun lätkiä. Laitoin alle Misshan BB Boomerin kun sekin siinä kaivellessa käsiin osui. Ensivaikutelma oli, että onpas harmahtava (mulla sävy 21), mutta kyllä se sitten muun meikin kanssa oli ihan hyvä.

      Aamulla en ollut tyystin ihastunut, se oli kulunut kasvoilta aika epätasaisesti ja enemmän kuin pari muuta käyttämääni BB:tä. Mutta ihan ok ja kohtuullisen nättinä se pysyi ainakin sen kahdeksisen tuntia. Pitää nyt vaan testailla lisää.

      Delete
  2. Tää on varmaan sitten aika samanlainen kuin HH:n Clearing Petit BB, Essential on ehkä vieläkin paksumpi. Mä oon ainakin tykännyt Clearingista kovasti, aivan mieletön peittävyys ollakseen koostumukseltaan lähellä kosteusvoidetta eikä meikkivoidetta. Sen sävy on tosin tummempi, ei ihan optimaalisin talvikasvoille ilman itseruskettavia.

    Tätäkin olisi kiva testata joskus! Tosin mulla on vielä testaamatta se Misshan jo legendaarinen Perfect Cover :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä taisin jossain vaiheessa miettiä tuota Clearing -versiota, mutta swatchit näytti aika tummalta. Ja sitten Phyrra kirjoitti tästä Essential -versiosta ja hänellä on hyvin vaalea iho, joten uskaltauduin tilaamaan. Nämä BB Creamit on kyllä ihan loputon suo. ;)

      Delete
    2. Mut siis tämän takia mä olin hyvin kummissani, ettei Essential mulle käynyt, kun Phyrralle kävi, mutta jos vaan sit mulla eri sävynen iho, vaikka kovin vaalea oonkin ja toisaalta, Essentialin tuoksu aiheutti mulle päänsärkyä joten se lähti eteenpäin ihan siksikin!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...