Sunday, February 23, 2014

Wet n Wild: Coverall Cream Foundation 815/Fair

Minulla on ollut tämä Wet n Wild:in Coverall -meikkivoide jo viime keväästä lähtien, joten nyt on vihdoin aika kirjoittaa ajatuksista ja kokemuksista. Kuten moni tietää, etsin edelleen sitä HG-meikkivoidetta. Tämä se ei vielä ole, mutta tässä on monta asiaa, josta pidän. Suurin miinus on tuotteen pakkaus. Tuubi on itsessään kätevä, mutta tuubin suu on niin iso, että meikkivoidetta tahtoo aina valua turhan helposti ulos. Todella harmi, että Seppälät eivät enää myy Wet n Wildia; tulevaisuudessa pitää sitten turvautua nettikauppoihin.  
Itselläni on käytössä vaalein sävy 815/Fair ja kerrankin vaalein sävy on oikeasti vaalea. Ei ihan kalmankalpea, mutta yksi vaaleimmista, joita kaupoista olen löytynyt. Meikkivoide lupaa pysyä koko päivän ja peittävyydeltään tämän pitäisi olla puolipeittävä/täysin peittävää. Omalla hyvin rasvoittuvalla ihollani meikkivoide pysyy nättinä melkein työpäivän ajan, mutta ei todellakaan aamusta myöhään iltaan. Tuo koko päivän pysyvyys on todella harvinaista, enkä odota sitä meikkivoiteelta, vaikka sitä luvattaisiinkin. Peittävyys on ehkä enemmän puolipeittävä, mutta jälki on kauniin tasaista.

INCI: Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Talc, Butylene Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Glycerin, Phenyl Trimethicone, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Dimethicone, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Propylene Carbonate, Silica, DImethicone Crosspolymer, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Chloride, Lecithin, Chlorphenesin, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Bisabolol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propylene Glycol Stearate, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Polysorbate 20, Propylene Glycol Laurate, Dimethiconol, Sorbitan Laurate, Methylisothiazolinone, Titanium Dioxide/CI 77891, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499 0812.
Meikkivoiteen koostumus on aika jännä. Tuubissa lukee 'cream foundation', eli tämä on paksumpaa kuin nestemäiset meikkivoiteet, mutta silti koostumus on ihanan kevyt ja helppo levittää. Oma suosikkisiveltimeni tämän kanssa on e.l.f.:in tasapäinen Powder Brush, jonka kanssa meikkivoide on supernopea levittää kasvoille. 
 Tämän meikkivoiteen sävy 815 on todella lähellä oman ihoni väriä, kuten ylläolevassa kuvassa näkyy.
Sitten siirrytään kasvokuviin. Alan pikku hiljaa tottua näihin "alastomiin" kasvokuviin. Tässä kuvassa näkyy aika hyvin ihoni tilanne. Vaikka varsinaisia epäpuhtauksia ei olisikaan, niin iho punoittaa aina ja ihon pinta on epätasaisen näköinen, sen takia hyvä ja pysyvä meikkipohja on minulle niin tärkeä.
Tässä kuvassa on pelkkä meikkivoide. Lopputulos on puolimatta, mutta puuteroin meikkipohjan aina. Muuten meikkivoide luistelee iholta irti hetkessä. Mutta kuten näkyy, niin Coverall tekee aika ihailtavaa työtä. Punaisuus on kokonaan poissa ja lopputulos on silti aika luonnollisen näköinen.
Sitten vielä lopullinen meikki. Kaikin puolin olen tyytyväinen tähän meikkivoiteeseen. Ainoa miinus tulee pysyvyydestä ja itse tuubista. Hieman vähemmän rasvoittuvalla iholla tämä pysyisi varmasti koko päivän. Tämä meikkivoide on myös erittäin edullinen laatuunsa nähden, n.7€.

In English:
I have a never ending search for a HG foundation. Wet n Wild's Coverall Cream Foundation isn't the one, but it's quite close. It promises to stay all day and give medium to full coverage. On my very oily skin Coverall stays nicely almost the whole work day, but definitely not the whole day. Coverage is good, I'd say it's medium, but as you can see from the pictures it truly covers all the redness on my face. 

The consistency is also very nice. Although this one is thicker than liquid foundations it feel very light and is easy to apply. My favorite brush with this is e.l.f's Powder Brush. Lightest shade 815/Fair is really fair. Not the palest there is, but palest I've found in a while. It works really well with my complexion. 

So, my only complaints are the staying power and the tube. The tube's opening is so large that the foundation almost always starts to flow out of the tube by itself and gets messy. But Coverall is very affordable and the lightest shade is delightfully pale. So I definitely recommend this foundation.

3 comments:

  1. Olin unohtanut tän meikkivoiteen kokonaan, pitääkin etsiä se käyttöön! Tykkäsin kanssa tästä todella paljon, pysyvyys oli todella ainoa miinus.

    ReplyDelete
  2. Näyttää kyllä tosi hyvältä ja hintahan on ihan naurettava.

    ReplyDelete
  3. Mitä :o eikö Seppälästä enää löydy wet n' wildia? Voi elämä ei.
    Mutta hienolta se näyttää päällä!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...