Monday, April 28, 2014

Out with the old - Loppuneita tuotteita 04/14

Kirjoittelen pitkästä aikaa loppuneista tuotteista. Kerrankin tyhjeni samoihin aikoihin useampi purkki. Ensin hiustuotteet.
- XZ Aito -shampoo. Kokeilin tätä joskus vanhempieni luona ja tykkäsin kovasti. Tämä olikin oikein mukava perusshampoo, joka ei ärysttänyt hiuspohjaa ja pesi hyvin. Ostan ehkä uudestaan, jos tätä vielä valmistetaan.
- Herbina syväpuhdistava shampoo. Tätä olen käyttänyt jo varmaan 2-3 pulloa aiemmin. Edullinen ja tehokas. Ostan uudelleen.
- Nioxin 4 shampoo hennoille ja kemiallisesti käsitellyille, oheneville hiuksille. Otin tämä käyttöön alunperin viime syksynä, kun hiuksia tippui paljon. Pesi todella kivasti, mutta ei tällä hiustenlähtö kyllä vähentynyt.
- Nioxin 4 hoitoaine. Erittäin mukava hoitoaine ohuille hiuksille, mutta ei mitään vaikutusta hiustenlähtöön, koska en muutenkaan laita hoitoainetta päänahkaan asti.
- Mill Creek Biotin Shampoo. Jälleen yksi shampoo ongelmapäänahalle. Ihan ok, koostumus oli hieman outo; geelimäisen kokkareinen. Pesi kuitenkin hyvin. Saatan ostaa uudestaan.
- Giovanni Smooth as Silk hoitoaine. Tätä olen käyttänyt jo melko monta pulloa. Kosteuttava, mutta kevyt hoitoaine, joka selvittää takut. Ihana. Uusi on jo käytössä.
Sitten vähän ihonhoitoa.
- La Roche-Posay Soothing Toner. Herkän ihon kasvovesi. Tilasin tämän Escentual.comista vähän edullisemmin. Ihan ok, mutta esim. Lactolinen kasvovesi ajaa ihan saman asian vielä halvemmalla. Eli en osta uudestaan.
- L'Oreal Sublime Glow puhdistusöljy. Jee, helposti saatavilla oleva puhdistusöljy, joka ei maksa maltaita. Toinen puteli on jo käytössä ja toivon, että tämä ei häviä markkinoilta. Tykkään, putsaa meikit helposti, ei ärsytä juuri silmiä ja kätevä pakkaus.
- Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion. Tämä nimihirviö on kotoisin Japanista. Innostuin kokeilemaan tätä ystäväni hehkutuksen jälkeen. Kyseessä on siis kasvovesi, joka on koostumukseltaan paksua ja levitetään käsin kasvoille. Käytän tätä aina BB creamien alla kosteusvoiteen sijasta. Uusi purkki on otettu käyttöön. Omani olen tilannut Ebayn kautta.

Näiden lisäksi loppui myös:
- Lumene Sensitive päivävoide. Minun HG-yövoiteeni. Uusi on korkattu.
- I Love... Chocolates & Oranges body butter. Ihanan tuoksuinen. Käytin lähinnä säärien rasvaamiseen. Ihan kuin olisi suklaamoussen kanssa rasvannut. Ruskea väri oli vähän tympeä, koska se saattoi jäädä iholle. Muuten tykkäsin. Taisi olla kausituote, joten uudestaan en voi ostaa.

2 comments:

  1. Tuli tuosta sun japanilaisesta kasvovedestä ihan mieleen vähän aika testaamani Purelogicolin kasvovesi, joka on geelimäistä ja sitäkin on helpompaa levittää sormin. :D Pitää varmaan ihan tilata ja vertailla. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuo Hada Labon tuotteet kiinnostaisivat muutenkin. Rasvoittuva, mutta helposti ärtyvä iho on inhottava yhdistelmä, mutta näissä tuotteista ei ole onneksi mitään ärsyttävää. Sun blogista on muuten ihana lukea ihonhoitotuotteista, kun itse en viitsi lähteä testailemaan uusia juttuja, kun ei tiedä, miten iho reagoi.

      Kirjoittele sitten vertailua, jos päädyt tilailemaan. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...