Thursday, May 1, 2014

Milani: Shadow Eyez

Jatketaan jälleen Milanin tuotteiden parissa. Tykkään tästä merkistä todella paljon, koska se on edullinen ja sarjassa on mielenkiintoisia tuotteita ja hyvä sävyvalikoima. Tämä on yksi merkki, jonka toivoisin rantautuvan Suomeen.

Olen viimeisen puolen vuoden aikana tykästynyt tällaisiin pitkäkestoisiin silmämeikkikyniin. NYXin kuuluisat juymbokynät eivät valitettavasti vaan toimi minun rasvaluomillani, joten olin todella iloinen kun Milani julkaisi nämä hassusti nimetyt Shadow Eyez -kynät. Levitän silti tällaisten kynien alle primerin, koska vain silloin olen varma, että värit todellakin pysyvät luomella. Kuivaluomisella nämä pysyvät ihan varmasti ihan yksinäänkin.
Sävyjä olisi ollut valittavana paljon, mutta päädyin näihin. Hyvää mustaa pohjustajaa olen kaivannut jo pitkään, samoin tuo ihonvärinen on todella monikäyttöinen. Valkoinen sopii taas erinomaisesti kirkkaiden ja pastellisävyjen pohjalle. Ja violetti, noh... violetteja ei koskaan voi olla liikaa. :) Ennestään minulla on vastaavia kyniä BeYu:lta ja Yves Rocherilta, mutta mielestäni näissä on parempi koostumus.
Sävyt ovat siis: 07 Black Ink, 06 Royal Purple, 10 Almond Cream ja 16 Snowy White. Ainoastaan Royal Purple on koostumukseltaan 'pearl', muut ovat mattapintaisia (meinasin ensin kirjoittaa, että muut ovat mattoja).  Näiden pitäisi pysyä luomilla jopa 12 tuntia ja olla vedenkestäviä.
INCI
Tässä vielä silmämeikki, johon käytin valkoista Snowy White ja violettia Royal Purple kynää. Valkoista koko liikkuvalle luomelle pohjustamaan melko heikkopigmenttistä Grimasin pastelliturkoosia ja violettia luomivakoon. En ehkä ensimmäisenä suosittele käyttämään näitä luomivärin tapaan, koska väri jämähtää todella nopeasti, eikä se sen jälkeen hievahda mihinkään.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Milani: Snowy White
Milani: Royal Purple

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Grimas: 481 (mint)
- Inglot: M325 (matte purple)
- Inglot: DS491 (purple)

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eyeliner pen
- Lancôme: Hypnôse Drama

In English:
I also bought these from Cherry Culture. I really like Milani's products 'cause they are affordable and have a nice shade range. I've been quite fond of these kind of long lasting eye pencils lately and I thought that these shades work very well in different occasions. The skin toned Almond Cream works well with everything, Snowy White is great under bright colors and pastels and I wanted a good, black primer for a long time now. And the purple one, well, you can never have too many purples...

6 comments:

  1. Kynät näyttää tosi hyvä pigmenttisiltä. Almond ja white on sellaisia, joita tulisi itsekin käytettyä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nämä on tosiaan ihanan kermaisia, mutta väri kuivaa melko nopeasti, joten ne eivät lähde seikkailemaan luomiväkoon. Valkoinen tulee olemaan varmaan eniten mulla käytössä, sillä saa niin paljon enemmän potkua irti hieman heikompi pigmenttisistä väreistä.

      Delete
  2. Ihana meikki, sopii niin hyvin sulle :) kynistä ei ole kokemusta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä vaan niin tykkään tuollaisesta mattamintunvihreästä. <3 Ja tämä valkoinen on huomattavasti parempi pohjustaja kuin NYXin White Eyeshadow Base. Se kasaantuu mun luomilla ihan nanosekunnissa.

      Delete
  3. Heippa! Olenkin blogissasi ihan uusi vieras ja pikaisten selailujen jälkeen seurailen juttujasi varmasti jatkossa :) Tämä postaus sai minut innostumaan noista kynistä ja googlaamaan niistä lisää :)
    Olin positiivisesti yllättynyt, kun www.cherryculture.com/ jo kättelyssä ensinnäkin ilmoitti toimittavansa suomeen(,joka monien kauppojen kohdalla on niin moisen selvittelyn takana, että ostointo jo lopahtaa :D).. Haluaisinkin kysyä mitä postitusvaihtoehtoa käytit ja kuinka paljon posteille tulihintaa? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei ja ihana, että tykkäät blogistani. :) Tervetuloa lukemaan.

      Nämä kynät tulivat ystäväni kanssa samassa lähetyksessä, enkä valitettavasti tiedä, mitä postitusvaihtoehtoa hän käytti. Cherry Culturella oli silloin -40% kaikista tuotteista, joten saattoi olla, että otti sen toisiksi halvimman vaihtoehdon. Itse, kun olen tilannut tuolta, niin olen ottanut vaan sen halvimman postitusvaihtoehdon ja hyvin on tullut perille. Nykyään vaan nuo tullirajat ovat niin ärsyttävän alhaiset, että jokaisen tilauksen kanssa saa jännätä, että jääkö tulliin vai ei. Samoja kyniä saa varmasti myös Ebayn kautta, jossa postikulut saattavat olla halvemmat. Kannattaa tsekkailla.

      Nämä kynät ovat todella kivoja ja kestäviä ja tänään taidan vihdoin testata mustan, että kuinka se toimii pohjustajana. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...