Friday, February 28, 2014

TV Geek, Part 5: Kings (2009)

Palataan taas pitkästä aikaa television ihmeelliseen maailmaan. Löysin tämän Kings -minisarjan aika vahingossa pari vuotta sitten, kun se tuli AVA:lta. Onneksi löysin, sillä se on jäänyt jonnekin aivojeni syövereihin mietityttämään. Tilasin joulun alla sarjan DVD-boksin Amazon.comista ja katsoin hetki sitten jaksot uudestaan.
l-r: Sebastian Stan (Jack Benjamin), Allison Miller (Michelle Benjamin), Susanna Thompson (Queen Rose Benjamin), Ian McShane (King Silas Benjamin) & Christopher Egan (Captain David Shepherd)
Kings tapahtuu meidän ajassamme, mutta muuten kuvitteellisessa Gilboan valtiossa, joka on sodassa vierusmaan Gathin kanssa. Sarja seuraa kuningasperheen koettelemuksia ja nuoren sotilaan David Shepherdin nousua armeijan riveistä vastentahtoiseksi sankariksi ja lopulta kuninkaan neuvonantajaksi ja poliittiseksi pelinappulaksi. Sarja on aihepiiriltään hyvin raamatullinen olematta kuitenkaan uskonnollinen. David käy alussa kirjaimellisesti taistelua Goljatin kanssa ja viitteitä raamatun tarinoihin riittää. Yleensä tämä on minulle iso miinus, mutta Kings osaa hyödyntää tätä hyvin.
Source: http://queennsansa.tumblr.com/
Tämän sarjan lopettaminen yhden kauden jälkeen on aivan huutava vääryys. Ensimmäisessä kaudessa on 12 jaksoa, joissa ei ole tyhjiä hetkiä. Kaikki näyttelijät ovat huikeita rooleissaan. Kaikilla hahmoilla on omat sisäiset demoninsa, jotkut pärjäävät taistelussa paremmin kuin toiset. Tässä ei ole mustavalkoisia hahmoja; yhtenä hetkenä vihaat esim. kuningasta, mutta hetken päästä tunnetkin sympatiaa. Tämä on juttu, jota rakastan sarjoissa ja elokuvissa; usein tällaisia hahmoja vaan pelätään näyttää. Oikeastaan Kingsin myötä löysin Sebastian Stanin, joka sarjassa näyttelee kuninkaan poikaa Jack Benjaminia. Jack on homo, mutta tämä on asia, jota kunigaspari ei pysty sulattamaan. Aihe on edelleen ajankohtainen ja aiheen käsittely on sarjassa välillä todella raadollista katsottavaa.
Kings on melko vakava sarja, mutta siitä löytyy myös yllättävää huumoria. Aihe on poliittinen, mutta kaiken takana on inhimilliset tunteet ja halut. Kingsin tunnelma on erikoinen; se tuntuu yhtä aikaa hyvin tutulta ja samalla täysin vieraalta. Suosittelen tutustumaan tähän, jos vaan on mahdollisuus.

In English:
Kings is a wonderful mini series that NBC cancelled after one season. Such a shame. 
The show takes place in our time, but in an alternate reality, in a kingdom called Gilboa. The show follows the royal family and a soldier called David Shepherd. David literally confronts Goliath at the beginning and as result becomes a reluctant hero and finds his way into the court. Themes in Kings are quite biblical and that's something that usually doesn't appeal to me, but somehow they've made it work. So the show is biblical, but not religious. 

I love all the actors in Kings. All the characters have their inner demons, some win their battles some don't. The characters are far from black and white, which I love. You can hate someone and in the next moment feel sympathy. I "found" Sebastian Stan through Kings. He plays king's son Jack Benjamin. Jack is gay and his parents just can't handle the crown prince to be anything but "normal". The subject is still relevant and the way it's handled in Kings makes me want to cry some times.

Kings is quite serious show, but it has its lighter moments. It's political, but under all that we have human needs, relationships and feelings. The atmosphere is weird, it's both familiar and unfamiliar at the same time. I highly recommend this if you have the possibility to watch. I bought my DVD box from amazon.com after seeing this on TV couple of years ago.  

Mysterious Mauve

En vain voi vastustaa violetteja huulipunia... Tämä Diorin Mysterious Mauve minulla on ollut jo viime keväästä (löytyi - yllätys, yllätys - alennusmyynneistä), mutta en vain ole saanut aikaseksi kirjoittaa tästä.
Tämä ei ole niin violetti kuin hylsy antaisi ymmärtää. Huulilla sävy on tumma pinkki/fuksia, mutta tiesin kyllä sen ennen ostamista. Väri on kaunis, vaikka se saisi olla hieman violetimpi. Monissa violetilta näyttävissä punissa on tämä sama ongelma, ne näyttävät hylsyssä tummalta, mutta huulilla hyvin punertavalta. Sen takia olen ollut niin tohkeissani esim. Viva la Divan Kharmasta, joka todellakin on huulilla yhtä upea kuin hylsyssä.
Koostumus on erittäin miellyttävä ja huulipuna levittyy helposti huulilla. Paras rajauskynä olisi varmaankin MACin Magenta tai Heroine. Tämä tahraa huulet aika voimakkaasti pinkiksi, joten se kannattaa huomioida. Ainoa asia, josta en pidä, on tuotteen tuoksu. En ole koskaan aiemmin käyttänyt Diorin huulipunia, joten se tuli vähän yllätyksenä. Todella voimakas ja melko etova haju. Onneksi se hieman hälvenee, mutta tykkäisin paljon enemmän ilman hajusteita.
Tässä vielä sama meikki, joka vilahti jo Cover All -meikkivoidepostauksessa.

Face:
- Wet n Wild: Cover All Cream Foundation, 815 Fair
- Ben Nye: Translucent Powder
- e.l.f.: Cool Bronzer
- Illamasqua Lover blush <3
 Primer:
- Malu Wilz: Eyeshadow Base

Eye Shadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- KIKO: Infinity Eyeshadow 233
- Wet n Wild: Comfort Zone (duochrome)
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eyeliner pen
- Lancôme: Hypnôse Drama

In English:
I bought Dior's Mysterious Mauve lipstick already last spring(?) from a sale, but never remembered to write about it. It's a lovely dark pink/fuschia lipstick, not nearly as dark as it looks like in the tube. But I really like this. Only con is the smell. I've never owned Dior lipstick before and didn't know about the scent. It's really fake and cloying. But it fades quite a lot after the application. 

And here's the same make up that showed up in Cover All foundation review. Here you can also see Illamasqua's Lover blush on my cheeks. It's absolutely wonderful. It's nothing like my other blushes, but it's just very fresh looking. 

Thursday, February 27, 2014

Yves Saint Laurent: Manifesto L'Elixir edp

Makuni hajuvesien suhteen on muuttunut hurjasti vuosien myötä. En olisi ikimaailmassa hankkinut tätä tuoksua vielä 10 vuotta sitten. YSL:n Manifesto L'Elixir on aika voimakas ja makea tuoksu. Tämän ylikäytöllä saa varmasti tyrmättyä jonkun ja hankittua itselleen pahan olon. Sopivasti annosteltuna tämä on taas aivan valloittava.

Hajuveden pakkaus ja pullo eivät herätä tunteita oikein suuntaan tai toiseen. Pidän värimaailmasta, mutta mielestäni pullon muotoilu on hieman omituinen, jotenkin aika ysäri. Se on onneksi hyvä kädessä, mutta ei kovin kaunis. Mielestäni L'Elixir ei heijastu milläänlailla tuoksun pakkauksesta. Vaikka pullon muodolla ehkä haetaan naisen kurveja, niin muuten muotoilu on omaan silmääni aika maskuliinista (enkä puhu nyt fallisesta muodosta ;)).

Notes (oriental floral):
Top notes: Mandarin-orange, Bergamot
Middle notes: Tuberose, Heliotrobe, Jasmine Sambac
Base notes: Ambroxan, Cashmere Wood, Vanilla  

Olen edelleen ihan surkea kuvailemaan tuoksuja, mutta yritetään. Minulle suositeltiin tätä tuoksua Kicksissä etsiessäni makeaa ja vaniljaista, ehkä itämaista hajuvettä, ja hyvä niin, sillä en olisi koskaan itse kokeillut tätä intensiivisempää versiota Manifestosta. En kyllä sanoisi tämän olevan kukkais-itämainen tuoksu vaan ennemmin vaniljais-itämainen tuoksu. Ensi nuuhkaisulla L'Elixir on todella voimakas ja sen takia en ostanut hajuvettä samantien. Se vaati aikaa, että pohjatuoksu tuli esille ja tuoksu pehmeni alun shokista. Mandariini, bergamotti ja kukat tuoksuvat alussa omaan nenääni aika voimakkaana; ensin en pitänyt alkutuoksusta, mutta nyt muutaman viikon jälkeen alkukin on kasvanut minuun. Pikku hiljaa tuoksu kuitenkin muuttuu ja jäljelle jää huumaava ja pehmeä vanilja. Se ei kuitenkaan ole sellainen karkkivanilja vaan tummempi. Tämä tuoksu kestää omalla ihollani jopa 8-10h ja vaatteissa tuoksu tuntuu vielä parin päivänkin jälkeen.
En omista alkuperäistä Manifestoa, mutta olen kokeillut sitä. Se menee kategoriaan ihan kiva, vaikka siinä on paljon samaa kuin tässä L'Elixir versiossa. Tämä vaan on omaan nenääni sata kertaa ihanampi. Pitää tulevaisuudessa kiinnittää huomiota enemmän tällaisiin 'intense' -versioihin hajuvesistä. Tämä on ehkä aikuisin tuoksu, joka minulta löytyy. Jo yksistään hinta on sellainen, että kovin nuoret eivät tähän ehkä päädy. 30ml maksaa Suomenssa n.75e ja 50ml n.105e. Omani tosiaan tilasin Nordicfeel.fi verkkokaupasta, jossa 50ml maksoi 62e. Toivottavasti tämä ei lopu ihan heti, koska en pystyisi ehkä maksamaan yhdestäkään hajuvedestä yli sataa euroa.

Koen, että tämä on enemmän ilta- kuin päivätuoksu. Harmi, ettei minulla ole yleensä iltamenoja, joten olen huoletta käyttänyt tätä myös päivisin. Olisi ihan laittautua viimeisen päälle iltapukuun ja suihkaista tätä juuri ennen lähtöä.

In English:
My taste in perfumes has changed a lot during the last 10 years. And this is something I never would've bought even 5 years ago. Yves Saint Laurent's Manifesto L'Elixir is an intense version of Manifesto. I've tried the original and it goes to the 'OK' category. But this L'Elixir is quite delicious. I'm not a fan of the packaging, though. I like the colors, but the bottle itself looks very 90's. And I guess it's supposed to look feminine, but for some reason I found the shaping quite masculine (no, not in a phallic way... ;) ). 

Notes (oriental floral):
Top notes: Mandarin-orange, Bergamot
Middle notes: Tuberose, Heliotrobe, Jasmine Sambac
Base notes: Ambroxan, Cashmere Wood, Vanilla  

I'd say this is more oriental-vanilla than oriental-floral. But then, I've always been very crappy at analyzing scents. When I first tried this it wasn't love at first sniff. Top and middle notes are very strong at first, but when the scent finally settles you get this gorgeous, soft vanilla. Not too sugary, but darker. And this stays long on me, up to 10 hours and on my clothes couple of days. So you need to be cautious when using this. Over dose can cause nausea to you and everyone around you.

This is quite an expensive perfume. Here in Finland this 50ml bottle costs 105 euros. I got mine online for 62 euros. I don't think I'm ever ready to pay over 100 euros for any perfume no matter how gorgeous it smells. 

Sunday, February 23, 2014

Wet n Wild: Coverall Cream Foundation 815/Fair

Minulla on ollut tämä Wet n Wild:in Coverall -meikkivoide jo viime keväästä lähtien, joten nyt on vihdoin aika kirjoittaa ajatuksista ja kokemuksista. Kuten moni tietää, etsin edelleen sitä HG-meikkivoidetta. Tämä se ei vielä ole, mutta tässä on monta asiaa, josta pidän. Suurin miinus on tuotteen pakkaus. Tuubi on itsessään kätevä, mutta tuubin suu on niin iso, että meikkivoidetta tahtoo aina valua turhan helposti ulos. Todella harmi, että Seppälät eivät enää myy Wet n Wildia; tulevaisuudessa pitää sitten turvautua nettikauppoihin.  
Itselläni on käytössä vaalein sävy 815/Fair ja kerrankin vaalein sävy on oikeasti vaalea. Ei ihan kalmankalpea, mutta yksi vaaleimmista, joita kaupoista olen löytynyt. Meikkivoide lupaa pysyä koko päivän ja peittävyydeltään tämän pitäisi olla puolipeittävä/täysin peittävää. Omalla hyvin rasvoittuvalla ihollani meikkivoide pysyy nättinä melkein työpäivän ajan, mutta ei todellakaan aamusta myöhään iltaan. Tuo koko päivän pysyvyys on todella harvinaista, enkä odota sitä meikkivoiteelta, vaikka sitä luvattaisiinkin. Peittävyys on ehkä enemmän puolipeittävä, mutta jälki on kauniin tasaista.

INCI: Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Talc, Butylene Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Glycerin, Phenyl Trimethicone, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Dimethicone, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Propylene Carbonate, Silica, DImethicone Crosspolymer, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Chloride, Lecithin, Chlorphenesin, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Bisabolol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propylene Glycol Stearate, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Polysorbate 20, Propylene Glycol Laurate, Dimethiconol, Sorbitan Laurate, Methylisothiazolinone, Titanium Dioxide/CI 77891, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499 0812.
Meikkivoiteen koostumus on aika jännä. Tuubissa lukee 'cream foundation', eli tämä on paksumpaa kuin nestemäiset meikkivoiteet, mutta silti koostumus on ihanan kevyt ja helppo levittää. Oma suosikkisiveltimeni tämän kanssa on e.l.f.:in tasapäinen Powder Brush, jonka kanssa meikkivoide on supernopea levittää kasvoille. 
 Tämän meikkivoiteen sävy 815 on todella lähellä oman ihoni väriä, kuten ylläolevassa kuvassa näkyy.
Sitten siirrytään kasvokuviin. Alan pikku hiljaa tottua näihin "alastomiin" kasvokuviin. Tässä kuvassa näkyy aika hyvin ihoni tilanne. Vaikka varsinaisia epäpuhtauksia ei olisikaan, niin iho punoittaa aina ja ihon pinta on epätasaisen näköinen, sen takia hyvä ja pysyvä meikkipohja on minulle niin tärkeä.
Tässä kuvassa on pelkkä meikkivoide. Lopputulos on puolimatta, mutta puuteroin meikkipohjan aina. Muuten meikkivoide luistelee iholta irti hetkessä. Mutta kuten näkyy, niin Coverall tekee aika ihailtavaa työtä. Punaisuus on kokonaan poissa ja lopputulos on silti aika luonnollisen näköinen.
Sitten vielä lopullinen meikki. Kaikin puolin olen tyytyväinen tähän meikkivoiteeseen. Ainoa miinus tulee pysyvyydestä ja itse tuubista. Hieman vähemmän rasvoittuvalla iholla tämä pysyisi varmasti koko päivän. Tämä meikkivoide on myös erittäin edullinen laatuunsa nähden, n.7€.

In English:
I have a never ending search for a HG foundation. Wet n Wild's Coverall Cream Foundation isn't the one, but it's quite close. It promises to stay all day and give medium to full coverage. On my very oily skin Coverall stays nicely almost the whole work day, but definitely not the whole day. Coverage is good, I'd say it's medium, but as you can see from the pictures it truly covers all the redness on my face. 

The consistency is also very nice. Although this one is thicker than liquid foundations it feel very light and is easy to apply. My favorite brush with this is e.l.f's Powder Brush. Lightest shade 815/Fair is really fair. Not the palest there is, but palest I've found in a while. It works really well with my complexion. 

So, my only complaints are the staying power and the tube. The tube's opening is so large that the foundation almost always starts to flow out of the tube by itself and gets messy. But Coverall is very affordable and the lightest shade is delightfully pale. So I definitely recommend this foundation.

Wednesday, February 19, 2014

Mirrored Orchid

Minulla on nykyään arkisin melkein aina tämäntyylinen meikki. Olen tällä viikolla tehnyt väsyneenä vain kahden luomivärin silmämeikkejä: vaalea mattaväri kulmaluulla ja ja hieman helmäinen keskiruskea/taupe koko muulla luomella. Toimii yllättävän hyvin. Ja silmämeikin parina punaiset huulet.

This is pretty much how I look like at work. I've been deadly tired in the mornings lately, so I've used only 2 eye shadows: ivory on my brow bone and slightly shimmery medium brown/taupe on the whole lid. Works very nicely. And I like to pair it with red lips.
 Primer:
- UDPP

Eyeshadows:
- Inglot: 351 (ivory)
- KIKO: Infinity Eyeshadow 241 'Pearly Taupe'

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eyeliner pen
- BeYu: Volume & Defining mascara
- Ardell: 120 Demi lashes
Huulilla on vielä yksi alelöytö: Estee Lauderin 'Mirrored Orchid' Pure Color -huulipuna. Kaunis, marjaisa puna, jossa on todella kivasti pigmenttiä ja pysyy huulilla nätisti.

On my lips I have Estee Lauder's 'Mirrored Orchid' Pure Color lipstick. I found it on sale for 16 euros (real price is 32€). It's beautiful, berry shade. Nicely pigmented and stays on lips. 

Sunday, February 16, 2014

Moonwalking

Todella pitkästä aikaa klubimeikkiä. Pitkän tauon jälkeen sai käydä taas humppaamassa Club Sindromessa ja olo on sen mukainen. Nähtävästi minulla on turkoosi kausi meneillään. Ensiksi ajattelin tehdä ihan musta-vakoisen meikin, mutta hups, siitä tulikin turkoosi.

After a really long time here's a club look. My other half is a DJ and their Club Sindrome was last night. Haven't been dancing that much lately and it definitely feels. It seems I have a turquoise season going. I was supposed to do a black & white look, but whoops. ;)
 Primer:
- UDPP
- Yves Rocher: Vert Marine Intense Eye Pencil

Eyeshadows:
- Inglot: 351 (ivory)
- Pure Luxe: Shameless
- Fyrinnae: Japan
- Fyrinnae: Immortality

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eyeliner pen
- Illamasqua: Sophie medium pencil
- Make Up Factory: 28  Petro, Blue kajal definer
BeYu: Volume & Defining mascara
- Grimas: falsies 321
Nämä Grimasin ripset ovat olleet todella monissa meikeissä mukana ja pitäisi varmaan vihdoin hankkia uusi pari näiden tilalle. Tämä siipimäinen malli sopii oman silmäni muotoon todella kivasti.

I love these Grimas falsies a lot. I've been wearing them a lot over the years. Maybe it's time to get another pair before these break. I really love the winged shape. 
Lips:
- Viva la Diva: Moonwalk
- BeYu: 639 Underwater Beauty Soft Liner 

Face:
- No7: Beautifully Matte Foundation, Cool Vanilla
- Illamasqua: Skinbase 02
- Kryolan: Anti Shine Powder
- NYX: Taupe
- MAC: Well Dressed
En ikinä muista ottaa kokovartalokuvia bileilloista. Tällä kertaa päälläni oli musta, paljettinen peplum-toppi ja wetlook-kynähame. Eli ei mitään kovin erikoista. Tykkäsin tuota Gina Tricosta ostetusta paljettikasasta yllättävän paljon. Ja tuo Glitteristä ostettu koru toimii asun kuin asun kanssa.

I always forget to take a picture of my evening's outfit. This time I had a black sequin peplum top and a black wetlook pencil skirt. So nothing too special. I really liked that top. And that necklace goes with just about anything. 

Thursday, February 13, 2014

Viva la Diva: Moonwalk

Johan tätä tuli odotettuakin. Nämä Stairway To Heaven -kokoelman huulipunat julkaistiin Ruotsinmaalla jo ennen joulua, mutta meille nämä punat rantautuivat myöhemmin ja nähtävästi eniten odottamani turkoosi huulipuna vasta pari viikkoa sitten. Noh, pääasia, että sain tämän käsiini. 
Kuvat on otettu pöytävalossa, joten iho näyttää ihan keltaiselta. Mutta onneksi huulipunan sävy toistui oikeana. (Parempia kuvia on tulossa.) Viva la Divan punissa on edelleen esanssinen haju, josta en pidä, mutta kestän. Koostumus on todella miellyttävä huulilla ja väri levittyy helposti. Jostain syystä huuli-swatch näyttää aika epätasaiselta, vaikka se ei sitä oikeasti ole. Moonwalkin virallinen kuvaus on 'metallic green', mutta mielestäni tämä on enemmän turkoosi kuin vihreä.
Jos joku kaipaa erikoisempia ja edullisia huulipunia, suosittelen Viva la Divaa edelleen todella lämpimästi. Suomessa merkkiä myy Kicks. Ja hintaa huulipunilla taitaa olla 7,50e.

In English:
Finally, Viva la Diva's Moonwalk is mine. I've been waiting for this lipstick to come in stores for 3 months. But now it's finally here. Pictures are quite dark an yellow, but fortunately lipstick's shade came out right. Better pictures will come. The official description is 'metallic green', but I'd say it's more turquoise than green. Pretty shade nevertheless.

I love Viva la Diva lipsticks, although they have this yucky artificial scent. Moonwalk feels very comfortable on lips and stays well. It looks quite patchy in the picture for some reason. It looks much more even in real life. If you can get your hands on this one, do. :) 

Tarpeellista tavaraa

Tarpeellisia ja ei tarpeellisia hankintoja.
- System4: Shale Oil Shampoo. Rasvoittuvalle ja herkälle hiuspohjalle. Eli minulle. Olen käyttänyt tätä jo 2 pienempää pulloa loppuun ja nyt ostin 500ml tonkan. Tykkään. Harmi vaan, että kuluttaa hiusväriä.
- Victoria's Secret: Forbidden Vanilla body lotion 250ml. Tein ensi kertaa tilauksen Nordicfeel verkkokauppaan, joka myy suht edullisesti erinäistä kosmetiikkaa. Sieltä saa myös VS:n tuotteita, joita Suomesta ei saa. Päätin kokeilla ja ensi fiilikset on hyvät. Aika ihana tuoksu.
- Benton: Snail Bee High Content Essence. Tein tilauksen myös Cosmetic-love.comiin ja tämä oli täysin villikortti. Tästä seerumista tulee juttua myöhemmin.
- Yves Saint Laurent: Manifesto L'Elixir 50ml. Etsin ennen joulua uutta hajuvettä ja minulle suositeltiin tätä Kicksissä. Kokeilin kädelle, mutta ensituntuma oli aivan liian voimakas. Mutta parin tunnin päästä en voinut lakata nuuhkimasta käsivarttani, koska jäljelle jäi ihan mieletön, hurmaava vaniljainen tuoksu, joka kesti ja kesti. Tämän tilasin myös NordicFeelistä, koska tämän 50ml hajuveden hinta on kaupoissa 105e!!! Kääk! Nyt maksoin tästä 62e.
- Holika Holika: Baby Silky Foot. Näitä jalkakuorintoja on näkynyt blogeissa ja halusin päästä kokeilemaan. Nämä on tilattu myös Cosmetic-love.comista ja kappalehinta taisi olla n.$6.
- kaikki näytteet tulivat Cosmetic-love paketin mukana. Nuo aasialaisten tuotesarjojen näytteet on ihan sairaan söpöjä. :) Eihän noita raaski edes käyttää.

In English:
My latest shopping. I'll write more about these products after I've used them for a while.

Wednesday, February 12, 2014

Mephisto

Mephisto on Fyrinnaen upea luomiväri. Se on todella jännittävä ja moniulotteinen. Luomivärin pohjasävy on siniseen taittava violetti ja siinä on voimakas punakuparinen hohde. Aivan mielettömän dramaattinen. En ikinä muistanut laittaa kuvia tästä sävystä, kun viimeksi tilasin Fyrinnaelta luomivärejä.
 Primer:
- UDPP
- BeYu: 397 Royal Alert

Eyeshadows:
- Inglot: 351 (ivory)
- Fyrinnae: Mephisto
- Inglot: M321 (dark navy blue)
- Inglot: AMC.S.07 (gold)

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eyeliner
- BeYu: Volume and Defining Mascara
- Ardell: Accent Lashes 305 
Tämä alempi meikki on itse asiassa jo viime heinäkuulta. Tässä taisin käyttää pohjustajana Pixie Epoxya, vaikka sitä ei suositellakaan Mephiston kanssa. Syy lienee siinä, että Mephiston pohjasävy on matta ja matat luomivärit eivät toimi kovin hyvin tahmeisen pohjustajien kanssa. Pitäisi myös mennä kampaajalle taas. Tuli tuosta alla olevasta kuvasta mieleen. En ole käynyt kohta vuoteen...

In English:
Mephisto is an amazing shade from Fyrinnae. It's deep and complex. Copperish red shimmer over inky violet base. Totally unique. I already got this last summer, but totally forgot to post pictures. The first two are from last week and the last two are from last July. :)

I also noticed that I really need to go to a hair dresser. It's been almost a year...

Tuesday, February 11, 2014

Thin White Line

Kokeilut Illamasquan Scribe -rajauksen kanssa jatkuvat. Ajatuksenani oli alusta asti tehdä nimen omaan tällainen hyvin neutraali meikki ja yhdistää siihen pelkkä valkoinen rajaus. Tykkään. :)
 Primer:
- UDPP

Eyeshadows:
- Inglot: 351 (ivory)
- Inglot: DS502 (light brown)
Inglot: DS458 (medium brown)

Eyeliner/Mascara:
- Illamasqua: Scribe
- Lancôme: Hypnose Drama
Kuvissa valkoinen ei itse asiassa näy niin voimakkaasti kuin se näkyi oikeasti. Mutta saa näistä ihan hyvän käsityksen. Halusin yhdistää neutraaliin silmämeikkiin tummat huulet. Tällä kertaa huulille valkoitui ihana MACin Studded Kiss.

In English:
This is a look I really wanted to try with Illamasqua's Scribe. A very neutral eye make up paired with stark, white liner. I love it.
To give it more contrast I wanted dark lips. MAC's Studded Kiss is perfect for this purpose. 

Ardell False Eyelashes

Ardell on ehdottomasti oma lempimerkkini, kun puhutaan tekoripsistä. Ne ovat kevyitä ja ripsinauha on yleensä ihanan ohut. Eniten käyttämäni ripsiparini on Ardellin 118. Nyt tilasin hieman maltillisempia ripsiä MadameMadeline -verkkokaupasta, joita voin käyttää myös arkena.
Ardell 118
Ardell 301
Ardellin ripsiä saa Suomesta ainakin Punanaamiosta, jossa ripset taitavat maksaa n.6e. MadameMadelinella Ardellin ripset ovat $3,49, mutta heti jos ostaa 2 paria samaa, niin yhdelle jää hintaa enää $2,60. Otin siis kaikista näistä tuplat. Postikulut taisivat olla $9 ja paketti tuli tosi nopeasti perille. Yhdelle ripsiparille jäi hintaa n.3€. Tilaan varmasti uudestaankin.
Olen seuraillut viime aikoina Linda Hallbergin blogia ja hän on käyttänyt todella monessa meikissä juuri näitä 305 ripsiä. Nämä ja nuo 301 ovat siis tuollaiset puolikkaat ripset, jotka laitetaan vain silmän ulkonurkkaan. Aivan nerokkaita, jos tekoripsien laittaminen tuntuu hankalalta. Nämä myös näyttävät paljon luonnollisemmalta kuin koko rivi. Mielestäni nämä ovat myös paljon kivempia kuin yksittäiset ripsitupsut. Suosittelen lämpimästi esim. juhla- tai häämeikkiin tuomaan intensiivisyyttä silmämeikkiin.

In English:
Ardell is my favorite when it comes to false eyelashes. They are light and lash band(?) is very thin, so they feel very comfortable. My most used pair is Ardell's 118. 
I made an order to MadameMadeline and ordered more modest looking lashes to wear at work etc. 1 pair costs $3,49 and 2 pairs are $2,60 each, so I took doubles of all these 3. 

I've been following Swedish blogger Linda Hallberg lately and she uses the 305 pair a lot. 305 and 301 are accent/half lashes and they are much easier to use if you're not used to false lashes. I recommend them very warmly to everyone. I think they are nicer than the individual lashes. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...