Thursday, January 15, 2015

Viva la Diva: Eye Candy palette

Näin kuvia tästä Viva la Divan Eye Candy -paletista ruotsalaisissa blogeissa viime vuoden loppupuolella ja pitkästä aikaa tuli sellainen 'tahdon tuon paletin!' -fiilis. En ole tähän päivään mennessä innostunut Urban Decayn Naked-paleteista (tai Viva la Divan kopioista), mutta tässä on ruskeiden lisäksi kivasti värejä. Paletin hinta ei myöskään huimaa päätä, 23€ (itselläni oli Kicksin -20% kuponki, joten tämä ihanuus lähti mukaan n.17 eurolla).
Paletin pakkaus on melko massiivinen. Paletin lisäksi laatikon sisältä löytyy luomivärinpohjustaja. Olen testannut sitä vasta swatchien alle, joten en osaa sanoa mitään tuotteen toimivuudesta.
Sävyjä on laidasta laitaan. Olen erityisen iloinen siitä, että vaalein väri 'Pretty' on tarpeeksi vaalea kulmaluulle. Monesti nämä vaaleat sävyt ovat tummempia kuin oma ihoni. Olen myös tyytyväinen, ettei vaalein sävy ole helmiäisvalkoinen. Niitä on nähty tarpeeksi.
Kaikki sävyt on pigmenttisiä. Haalean liila 'Sweeter' on ehkä heikompi, mutta se sopii hyvin hävitykseen. Kummatkin mustat ovat todella pigmenttisiä ja olen siitä iloinen, että ruskeat ovat yhtä lukuunottamatta enemmän neutraalin/viileän sävyisiä kuin lämpimiä. 'Candy Rain' on aivan ihanan värinen, neutraali vaaleanpunainen. Sopisi poskipunaksikin todella kauniisti.

Eli, jos joltain sattuu puuttumaan paletti, jossa on kivasti neutraaleja ja kirkkaita sävyjä, niin suosittelen.
In English:
I saw this palette in a Swedish blog before holidays and immediately thought that I need it. It has a very nice mix of neutrals and brighter colors. The eyeshadows are pigmented and easy to apply. (But I don't have experience with the eyeshadow primer that came with.) 

The palette is only 23€. So if you are on a budget and don't have palette like this, I warmly recommend. 

10 comments:

  1. Ihana paletti ja edullinen. Toi vaalein väri näyttää ihan täydelliseltä kulmaluulle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi että, kun saisi tuota vaaleaa omassa napissa. Ostaisi heti 2. :)

      Delete
  2. Hei, täähän on kiva paletti! Varsinkin nuo ruskean sävyt iskee muhun :) Tuo kimmeltävä musta sävykin on tosi kiva. Mä taidan silti olla luomivärikiellossa just nyt, kun olen hankkinut viimeisen reilun kuukauden aikana jo kolme luomiväripalettia, mm. Diorin Trafalgarin alesta ja Urban Decayn Vice3:n. Mutta houkuttaa tämä silti! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä on oikeasti tosi kiva paletti. Viva la Diva on hyvä merkki, vaikka ne kopiokin melko suoraan juttuja. Hinta/laatusuhde on todella mainio.

      Mä vähän jännitän, mitä kaikkea löydän Berliinistä, vaikka kosmetiikkaa on tullut ostettua aika paljon nyt alkuvuotena...

      Delete
  3. Kivan näköinen paletti, kelpaisi mullekin. Harmi kun täällä ei ole Kicksiä :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kicks on aika kiva kauppa. Harmi, että Kuopion liikekin lopetti vuosia sitten.

      Delete
  4. Tää paletti vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoiselta! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen oikein lämpimästi. Hyviä ja edullisia paletteja ei tule liian usein vastaan. :)

      Delete
  5. Toi on kyllä jotenkin tosi nätti paletti - sekä väreiltään että pakkaukseltaan. Ensin olin että joo, haluan tän. Sit kävin liikkeessä kokeilemassa ja totesin, että en tarttekaan. Nyt tän postauksen takia taidan taas vähän haluta tota.. :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tätä saa varmaan jonkun aikaa, joten ehdit muuttamaan mieltä vielä muutaman kerran puolin ja toisin. ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...